Yılbaşında Mutlaka Görülmesi Gereken 10 Şehir

Yılbaşında Mutlaka Görülmesi Gereken 10 Şehir

Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi İçin Mutlaka Görmeniz Gereken 10 Şehir

Takvimler 2018’i gösterdiğinde daha büyüleyici bir şehirde olmak ve yılbaşını çok daha keyifli bir şekilde geçirmek isteyenler için harika bir liste hazırladık. Yurt dışında gidilecek yerler, öyle zannediyoruz ki sizlerin de ilgisini çekecek ve bir tercih yapmanız için doğru öneriler olacaktır. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu önerilere hep birlikte göz atalım. 

 

Moskova

Rusya’nın en romantik şehirlerinden bir tanesi olarak lanse edilen Moskova, yılbaşında tercih edebileceğiniz adresler arasında ilk sırada yer alıyor. Büyüleyici güzelliğinin yanı sıra bu dönemde düşen kar taneleri ile birlikte sıcak şarabınızı yudumlayabileceğiniz ve sabahlara kadar eğlencenin tadını çıkartabileceğiniz bir şehir olarak listelerde yerini alıyor. 

En Uygun Moskova Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

New York

Times Meydanı ile bir geleneksel haline dönüşmüş olan New York da listelerde kendine yer bulmaya devam ediyor. Özellikle yılbaşı gecesi çok daha ihtişamlı bir görüntü sergileyen şehirde hazırlıklar sürüyor ve özel bir gece olacağını kestirmek de çok zor değil. Dev kristal top geleneği bu yılda sürdürülecek gibi görünüyor. 

En Uygun New York Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Köln

Birçok listede bu şehri göremeyebilirsiniz ancak yapılan araştırmalar, yılbaşı gecesi 4 milyondan fazla insanın her yıl bu şehri tercih ettiğini ortaya koyuyor. Canlı müzik, konserler, dans gösterileri ve alkolün yer aldığı muhteşem gece için tercihlerinizi Köln’den yana yapabilirsiniz. 

En Uygun Köln Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Berlin

Avrupa’nın en renkli ve en eğlenceli gece hayatının hakimi olan Berlin, yılbaşında nereye gidilir sorusuna da kusursuz bir şekilde yanıt vermeye devam ediyor. Parlak ışıkların süslediği Berlin sokakları da eğlencenin zirve yaptığı adreslerden bir tanesidir. 

En Uygun Berlin Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Prag

Yılbaşı için yurtdışı önerileri listesinde Çek Cumhuriyeti’ne Başkentlik yapan Prag’a da yer vermek gerekiyor. Havai fişek ve dans gösterilerinin yanı sıra klasik müziğin önemli isimlerinin de davet edildiği muhteşem bir eğlenceye hazır mısınız? Nehir turları ve görsel şölen, büyüleyici bir yılbaşını sizinle buluşturuyor. 

En Uygun Prag Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Roma

Yılbaşı için gidilecek yerler konusunda bu liste beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. İtalya’nın en çok ziyaretçi alan şehirlerinden bir tanesi olan Roma, özellikle yılbaşı gecesi çok daha ihtişamlı bir görüntü sergiliyor. Aşk Çeşmesi etrafındaki binlerce insan ile birlikte sizler de unutulmaz bir yılbaşına imza atabilirsiniz. 

En Uygun Roma Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Belgrad

Yurt dışında gidilecek yerler listesinde sizleri vize sorunu ile karşı karşıya getirmeyecek şehirlere de yer vermek istiyoruz. Belgrad da bu şehirlerden bir tanesidir ve hatta uygun fiyatları ile de birçok Türk vatandaşının dikkatini çekmeyi başarıyor. Lüks eğlence merkezleri ve yılbaşına özel etkinlikleri ile bu ihtişamlı şehir de listemize girmeye hak kazanıyor. 

En Uygun Belgrad Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Paris

Eyfel Kulesi klasiğini yılbaşı gecesi yaşamaya ne dersiniz? Yılbaşında nereye gidilir? Sorusuna Paris şeklinde bir yanıt vermek mümkündür. Kalabalık caddeler, yılbaşı için özel olarak süsleniyor ve devasa konser alanları da şimdiden oluşturulmuş durumda. 

En Uygun Paris Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Viyana

Noel pazarları ile nam salmış bir şehir olarak biline Viyana, yılbaşı için tercih edilebilecek en özel adreslerden bir tanesidir. Yılbaşı için gidilecek yerler listesinde en dikkat çekici şehir diyebiliriz. Belediye Sarayı önünde kurulan noel pazarı da ziyaret edilmesi gereken noktalardan bir tanesidir. Şehirde hazırlıklar erken başladı ve görkemli bir kutlama planlanıyor. 

En Uygun Viyana Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Budapeşte

Soğuk bir yılbaşı için hazırsanız eğer Budapeşte en doğru tercih olacaktır. Yurtdışında gidilecek yerler listesinde her daim yer almayı başaran Budapeşte, sabahlara kadar devam eden eğlence ve yüksek ses müzik ile unutulmaz bir gece sunuyor. Yerel kıyafetler, sıcak şarap ikramı, dans gösterileri ve çok daha fazlası bu şehirde sizleri bekliyor. 

En Uygun Budapeşte Uçak Bileti Fiyatlarını Öğrenmek İçin Hemen Tıklayın.

 

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder