Skytrax 2017'nin En İyi Havayolu Firmalarını Açıkladı

dünyanın en iyi havayolu firmaları türk hava yolları

Dünya çapında hizmet veren yüzlerce uluslararası havayolu firması bulunmakta ve her yıl Skytrax World Airline Awards ile birçok kategoride en iyi olan havayolu firmalarına ödüller verilmektedir.

 

Bu yıl 20 Haziran 2017 tarihinde Paris Air Show’da düzelenen ve Dünya Havayolu Ödülleri’nde Türk Hava Yolları Business Class alanında adından söz ettirdi. “Best Business Class Airline Lounges, Best Business Class Onboard Catering, Best Business Class Lounge Dining” kategorilerinde birinciliğe layık görüldü.

 

Dünyanın en iyi havayolu firmaları arasında Türk Hava Yolları bu yıl 12. sırada yerini aldı. 2016 yılında da birçok kategoride birinci olan Türk Hava Yolları bu yıl da yine birçok ödüle layık görüldü. Dünyanın dört bir yanında yıllık yolcu anketine dayalı oalrak düzenlenen Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi oylamalarına bu yıl 20 milyona yakın insan katıldı. "Havacılık endüstrisinin Oscarları" olarak anılan Skytrax etkinliği ile birçok alanda ödül verilmektedir. 

 

2016 yılında aldıkları ödülleri ile bu yıl da aynı kategoride ünvanlarını koruyan firmalar bulunmakta. Garuda Indonesia dünyanın en iyi kabin ekibi, EVA Air dünyanın en temiz uçak kabinleri, Thai Airways dünyanın en iyi ekonomi sınıfı kategorilerinde zirvedeki yerlerini korudular. Ayrıca Bangkok Airways ikinci kez üst üste dünyanın en iyi bölgesel havayolu ödülünü kazandı. Avrupa'nın en iyi hava yolu ise geçen yıl Türk Hava Yolları iken bu yıl birinciliği Lufthansa'ya kaptırdı. Avrupa'nın en iyi havayolku firması seçilen Lufthansa uluslararası anlamda da yükselişine devam etmekte. Bunların yanı sıra Singapur Havayolları'nın business sınıfında koltuğu müşterileri tarafından en iyisi seçildi.

 

Skytrax etkinliğine adını yazdıran dünyanın en iyi 10 havayolu firması;

 

1. Qatar Airways

 

2. Singapore Airlines

 

3. Ana All Nippon Airways

 

4. Emirates

 

5. Cathay Pacific

 

6. EVA Air

 

7. Lufthansa

 

8. Etihad Airways

 

9 Hainan Airlines

 

10. Garuda Indonesia

Sırakadaki Blog
Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder