Sevgililer Günü’nü Unutulmaz Kılacak 14 Otel

maldivler sevgililer günü

Bu yıl Cumartesi gününe denk gelen Sevgililer Günü’nü diğerlerinden farklı ve özel geçirmek istiyorsanız, hafta sonu tatilini birkaç günlük izinle uzatarak sevgilinizle rüya gibi bir tatile çıkabilirsiniz. Keyifli, romantik ve konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu oteller çok hoşunuza gidecek.

Kuredu Island Resort – Maldivler
Mercan kayalıklarıyla çevrili, masmavi denizi ve bembeyaz kumsallarıyla büyüleyen Kuredu Island, misafirlerine rüya gibi bir tatil vaat ediyor. Bambu mobilyaların kullanıldığı Bungalov ve villa tipi odalarının açık hava banyoları ve tahta duvarları dikkat çekiyor. Maldivler’de tekne gezintisi yaparak sualtını keşfedebilir, partnerinizle romantik bir günün ardından baş başa uzanıp gün batımını seyredebilirsiniz.

Perivolas – Yunanistan
Muhteşem manzarasıyla ve dünya mutfağıyla zengin restoranıyla müşterilerine keyifli zamanlar geçirten Perivolas, Santorini’de bulunuyor.

CastellodiCasole (A TimbersResort) – İtalya
15. yüzyılda yapılan ve 2005 yılında restore edilen bu otel, muhteşem şarapların tadına bakmanızı, at sırtında keyifli vakit geçirmeyi ve sanat sınıflarıyla yeteneklerinizi keşfetmenizi sağlayacak.

Mandarin Otel- Çek Cumhuriyeti
Prag’da bulunan Mandarin Otel size bu tarihi şehrin tam ortasında beş yıldızlı bir tatil imkanı sunmakta. Ayrıca kendinizi şımartmak istersiniz otelin spa ve masaj aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik bu konuda dünyada tek olma özelliği taşıyor. Rönesans Dönemi’nden kalma bir şapelde kurulan spa merkezi sayesinde kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

Villa San Michele- İtalya
Floransa’nın kartpostallık manzarasıyla beraber, gül ve limon ağaçlarıyla dolu bahçeleriyle doğayla iç içe bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz burası tam size göre.

The Ritz- Fransa
Paris’in simge otellerinden birisi olan The Ritz, 1898 yılından beri hizmet vermekte. Otelin Louvre Müzesi’ne ve Tuileries Bahçeleri’ne olan yürüme mesafesi sayesinde vaktinizin çoğu size kalacak.

Hotel Six Senses Yao Noi, Phuket Adası, Tayland
Thai Phang Nga Körfezi’nde yer alan Six Senses Yao Noi, deniz yoluyla ulaşabileceğiniz bir otel. Tropik bahçenin ortasına kurulu, 56 villa tipi odaya sahip bu 5 yıldızlı otel, rüya gibi bir tatil geçirmeniz için tüm imkanlarını ayağınıza seriyor. Körfez manzarasıyla büyüleyen bu lüks otelde, doğayla iç içe tatilin tadına varacaksınız.

Klasik Tai mimarisinin izlerini taşıyan her bir villanın kendine ait yardımcısı var. Gündüzleri kumsalda dinlenerek vakit geçirirken akşamüstü yıldızların altında masaj yaptırabilir, ardından Palmiye ağaçlarının arasında romantik bir akşam yemeği ile günü noktalayabilirsiniz.

Hotel Siz Senses Yao Noi

Hotel Villa Magna- İspanya
Madrid’deki bu tarihi otel müşterilerine şehrin güzelliklerini keşfetme şansı verdiği gibi lüksü ve konforu da fazlasıyla sunmakta. Gwyneth Patrow, Hugh Jackman ve Cameron Diaz gibi ünlü oyuncuların da sık sık konakladığı Hotel Villa Magna, İspanya’nın en romantik otellerinden.

La Sirenuse- İtalya
Positano’daki bu otel, elle boyanmış fayansları, leziz Akdeniz mutfağı ve eşi benzeri olmayan, içerisinde 400 mum bulunan restoranı ile size eşsiz bir fırsat sunuyor. Ayrıca bot turları ile Amalfi Kıyısını da keşfedebilirsiniz.

Hotel Traube Tonbach, Baiersbronn, Almanya
Black Forest’da harika bir orman manzarasının içinde yer alan otel, eşsiz konumu ve sunduğu imkanlarıyla sizlere güzel bir tatil vaat ediyor. Birbirinden şık ve lüks suitlerinde konfora doyarken, balkonundan yemyeşil doğa manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. At ile gezintiye çıkabilir veya otelde doğanın huzur veren güzellikleriyle baş başa kalabilirsiniz. Ayrıca Otel’de bulunan spa merkezinde özel yağ masajı ile rahatlatıcı dakikalar geçirmeniz mümkün.

Moorea Pearl Resort & Spa, Moorea, Fransız Polinezyası
Tahiti’nin Moorea adasında, palmiye ağaçlarıyla çevrili 4 yıldızlı otel çiftler için ideal bir adres. Hareketli ve enerjik çiftlerdenseniz burada jet ski ve yunus balıkları ile sualtı dalışı yaparak keyifli anlar geçirebilir, günü Fransız şarabı eşliğinde leziz bir romantik akşam yemeği ile sonlandırabilirsiniz.

Hotel Château Saint-Martin & Spa, Cote D’Azur, Fransa
Fransa’nın Cote D’Azur bölgesinde bulunan otel, çiftler için son derece romantik bir ortam sunuyor. Modern dekore edilmiş ferah ve şık odalarıyla konforlu bir dinlenme alanı sağlayan otelin zeytin ağaçları altında dolaşabilir, mis kokulu lavanta bahçelerinde keyifli bir gezinti yapabilirsiniz.

Ayrıca otelin Spa merkezinde yer alan bakım ve güzellik hizmetlerinden yararlanarak kendinizi şımartabilirsiniz. Akşam ise iki Michelin yıldızlı şef Yannick Franques’in elinden çıkma müthiş lezzetleri tadacağınız “Le Saint-Martin” restoranında romantik bir akşam yemeği sizi bekliyor.

Hotel Villa Marina Capri, Capri, İtalya
İtalya’nın Capri Adası’nda bulunan 20.yy’dan kalma otel, 21 modern ve şık odasıyla sizlere beş yıldızlı bir konaklama sunuyor. Romantik ve sıcak bir atmosfere sahip Villa Marina Capri’de, Napoli Körfezi’nin eşsiz manzarasına karşı “Dolce Vita” kokteylinin tadına varabilir, civardaki restoranlarda romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Lizard Island Resort, Queensland, Avusturalya
Avusturalya’nın Queensland bölgesinde bulunan otel, 40 lüks villasıyla çiftlere lüks ve konforu bir arada yaşatıyor. Sualtı dalgıçları ve şnorkel yüzücülerinin uğrak noktası olan bu bölgede yapabileceğiniz birçok aktivite var. Kumsalda piknik yapabilir veya eşsiz çiçek bahçelerini gezebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeğinin ardından, maviyle yeşilin buluştuğu bu eşsiz atmosferde şezlonglara kurulup denize nazır şarabınızı yudumlayabilirsiniz.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder