Ramazan Bayramı’nda Gidebileceğiniz 10 Destinasyon

Ramazan Bayramı’nda Gidebileceğiniz 10 Destinasyon

Ramazan Bayramı’nda Gidebileceğiniz 10 Destinasyon

 

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala elbette tüm tatil severlerin akıllarında Ramazan Bayramı’nın hangi güne denk geldiği ve tatil süresinin ne kadar olacağı soruları, şimdiden yer ediyor.

 

Ramazan Bayramı Ne Zaman, Kaç Gün?

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtuluş yaptığı açıklamada, 2018 senesi için Ramazan Bayramı tatilinin; 1. Günü olan 14 Haziran Perşembe gününden itibaren, 15 Haziran Cuma ve 16 Haziran Cumartesi olmak üzere, Pazar günü ile birlikte 4 gün olacağını açıkladı.

Bu 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinizi en iyi şekilde geçirebilmek için tercih edebileceğiniz 10 destinasyonu ise, sizler için derledik.

 

Bonus Bilgi: Aşağıdaki verilen kod ile %10'a varan indirimden hemen faydalanın.

Promosyon Kodu: "bayram"

 

1-) Antalya

Hiç şüphesiz tatil denilince kıyılarıyla ünlü ülkemizin vazgeçilmez duraklarından biridir; Antalya. Denizinin ve manzaralarının mükemmelliğiyle ünlü Kaş, Kemer, Konyaaltı, Demre bölgelerinde muazzam anlar geçirip, kültür turlarına katılabilirsiniz. Önerimiz ise Akdeniz mutfağını gitmişken mutlaka deneyimlemeniz. Antalya uçuşlarınız için Antalya uçak bileti ziyaret edebilir, 40 liradan başlayan fırsatlarla uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 40 TL'den Başlayan En Uygun Antalya Uçak Bileti 

 

2-) Mardin

Kültür turlarına meraklı seyahat severlerin en uğrak noktalarından birisi olan Mardin, Mezopotamya’nın masal gibi şehirlerinden birisi. Taş evleri, antik kenti ve mimarisiyle göz dolduran Mardin'in bir diğer keşfedilesi yanı ise mutfağı. Birbirinden leziz yöresel yemekleri tadıp, geleneksel çarşılarında dolaşarak sevdiklerinize ve kendinize çeşitli eşyalar satın alabilirsiniz. Mardin uçuşlarınızı ise sitemizde 116 liradan başlayan fiyatlar ile gerçekleştirebilirsiniz.

116 TL'den Başlayan En Uygun Mardin Uçak Bileti 

 

3-) Trabzon

Muhteşem doğası ile tercih etmek isteyebileceğiniz bir diğer durağımız ise Trabzon. 60 liradan başlayan uçuş fırsatlarımız ile sitemizi ziyaret ederek, bayram tatilinizde Uzungöl’de soluklanıp göl çevresinde yürüyüş yapabilir; tarihi dokulu, muhteşem manzaralı yayla ve manastırları gezebilirsiniz. Ve elbette ki Karadeniz mutfağının eşsiz yemeklerini deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

60 TL'den Başlayan En Uygun Trabzon Uçak Bileti ✈

4-) Konya

Türkiye’nin maneviyatıyla adeta büyülü bir şehri olan Konya da bayram tatilinizde gitmek isteyebileceğiniz yerlerden biri. Huzurlu mekânları ve Mevlana felsefesiyle sizi dingin bir atmosferin beklediği Konya’ya ulaşımınız için 76 liradan başlayan uçuşları tercih etmek isteyebilirsiniz. Konya seyahatiniz, kutsal mekânları dolaştıktan sonra İç Anadolu yemeklerini de yerinde deneyimlemek için güzel bir alternatif.

76 TL'den Başlayan  En Uygun Konya Uçak Bileti ✈ 

 

5-) Bodrum

Ramazan Bayramınızı geçirmek için tercih etmek isteyebileceğiniz bir diğer şehir ise, Bodrum. Denizi, sahilleri, hafif yemekleri ve atmosferi ile sizi kendine hayran bıraktıracak cinsten olan şehir; deniz – kum- güneş severler için biçilmiş kaftan. Bodrum uçuşlarınız için ise, 70 liradan başlayan fiyatlarımız için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

70 TL'den Başlayan En Uygun Bodrum Uçak Bileti 

 

6-) Ankara

Bayramı başkentte geçirecekler için ise Anıtkabir, Kuğulu Park, Atatürk evi ve müzesi gibi görülecek yerler kültür ve doğa severler için biçilmiş kaftan.  Ankara uçuşlarınız için, 40 liradan başlayan fiyatları, sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

 

40 TL'den Başlayan En Uygun Ankara Uçak Bileti ✈

 

7-) Dalaman

Kıyı şeritlerinde tatil yapmak isteyenlerin en çok sevdiği ve seveceğini düşündüğümüz bir diğer yer ise, Dalaman. Dalaman; koyları ve plajları ile ünlüdür. Dolayısıyla gidilecek ve görülecek oldukça fazla yer vardır. Sarıgerme ve İztuzu plajları, Gökgemile ve  Sarsala koyu ile birlikte Tlos antik kenti ile de adından söz ettiren Dalaman’a gitmek için , Dalaman uçak biletinizi 70 liradan başlayan fiyatlar ile şimdiden ayırtabilirsiniz.

70 TL'den Başlayan En Uygun Dalaman Uçak Bileti ✈

 

8-) Kapadokya

 

Türüne başka yerde az rastlanılan doğası gereği, yerli ve yabancı turistler tarafından her yıl epey ziyaret edilen bir diğer destinasyon ise, Kapadokya. Ihlara vadisi, peri bacaları, mağara otelleri gibi oldukça ilginç yapılara sahip olan Kapadokya’ya ekonomik ulaşımınız için 116 liradan başlayan fiyatlarımızı seyahat severlere sunuyoruz.

116 TL'den Başlayan En Uygun Kapadokya Uçak Bileti ✈

 

9-) İzmir

 

Ege’nin incisi, ne kadar kalabalık olsa da huzuru her daim bulabildiğiniz bir yer olan İzmir, hem şehir hayatından kopmayayım hem de eğleneyim, turlara katılayım diyenlerin ortak buluşma noktası. Muhteşem günbatımının adresi ise : Kordon. İzmir uçuşlarınız için 47 liradan başlayan fiyatları sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

47 TL'den Başlayan  En Uygun İzmir Uçak Bileti ✈

 

10-) Vizesiz Yurt Dışı Ülkeleri

Ramazan bayramında vizesiz gidebileceğiniz; Ukrayna, Kıbrıs, Gürcistan, Belgrad; biraz daha uzaklara gitmek isteyenler için ise Tayland, tatil severler için değerlendirilebilecek fırsatlar. Gitmek istediğiniz vizesiz ülkeler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar dileriz!

 

Sırakadaki Blog
Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder