Madrid'in Eğlence Mekanları

Madrid eğlence hayatı

Madrid’de oldukça renkli ve hareketli bir gece hayatı var. Çok sayıda gece kulübü, bar ve pub’ın bulunduğu şehirde sabaha kadar eğlence hız kesmeden devam ediyor. Şehirde her tarza hitap eden bir sürü mekan bulmak mümkün. Madrid gece mekanları ağırlıklı olarak Petra del Sol adıyla bilinen Sol meydanı etrafında toplanmış. Burada ünü Avrupa’ya yayılmış birçok güzel bar bulunuyor. Casa Patas, Central, Bar Cock bunlardan birkaçı. Plaza Santa Ana Meydanı yakınında da çok sayıda mekan bulunuyor.

Son derece hareketli bir ortama sahip Madrid barlarında keyifli vakit geçirirken, gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilirsiniz. Sizler için şehirde gidebileceğiniz en güzel eğlence mekanlarını derledik:

Fuencarral Caddesi

Flickr: Pedro Belleza

Fuencarral: Fuencarral güzel bir alışveriş caddesi olmasının yanı sıra, arka sokaklarındaki eğlence mekanlarıyla dikkat çekiyor. 1-2 arka sokağında yer alan Why Not? isimli bar iyi bir seçim olabilir.

Hafta içi dahil gece 1’den sonra eğlence başlıyor. Girişte “Asal” adında Türk bir bodyguard’a rastlayabilirsiniz. Adamla bir iki muhabbet edip samimiyeti ilerletirseniz sizi bedavaya içeri sokabilir.

Chueca: Tam anlamıyla Gay’lerin uğrak durağı olan bölgede, renkli bir gece hayatı var. Fuencarral’ın arka tarafında kalan yerde, güzel mekanlar mevcut. Chueca’da Almodovar’ın favori mekanı olan El Bocaito yer alıyor, eğlence öncesi orada güzel bir yemek yiyebilirsiniz.

Malasana: Madrid’in gece eğlenebilecek en güzel bölgelerinden biridir Malasana. Alternatif kültür ve geleneği, özgün tarzda küçük küçük barlarıyla İstanbul’un Kadiköy-Kadife Sokağı’nı andırıyor. Keyifli mekanlarında içeride güzel müzik, dışarıda hoş sohbet eşliğinde hoş saatler geçirebilirsiniz.

Malasana Madrid

Güzel bir kulübe gitmek istiyorsanız, Calle de Isabel’de bulunan Stardust’ı tercih edebilirsiniz. Caz müzik seviyorsanız Cafe Central’da zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Genelde sporcuların takıldığı Palacio de Gaviria, Pacha ve Buddha Del Mar’da görülmeye değer mekanlardan. Supper, Anjelique tarzında, dans edilebilecek lüks mekanlar arayanlara da birkaç önerimiz var.

Teatro Kapital: Şehrin ünlü mekanlarından biri olan Kapital Madrid’de sabaha kadar dans ve müzik ile eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Madrid’in en büyük gece kulübü olan mekan Cristiano Ronaldo ve Paris Hilton’un birlikte çıktıkları Madrid seyahatinde geceleri en çok tercih ettikleri yerlerden biridir. Atocha metro durağında inerek buraya ulaşabilirsiniz.

http://www.grupo-kapital.com/kapital/

T Club: Eskiden Pacha’nın bulunduğu bu yer, tam bir Reina havasında. Eğer lüks Club ortamını seviyorsanız, burada kaliteli müzik eşliğinde doyasıya eğlenebilirsiniz.

http://www.tclub.es/

Pacha Madrid

Pacha: Madrid’in en gözde ve en şık gece kulübünü arıyorsanız, doğru yerdesiniz. 1980 yılından bu yana açık olan kulüp, sürekli kendini yenileyerek günümüz trendlerine ayak uyduran mekanlardan biri. Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri tıklım tıklım olan kulüpte oyunculardan mankenlere birçok ünlü simaya rastlamak mümkün.

http://www.pacha.com/

Toni 2: Piyano barı olarak bilinen Toni 2, bildiğimiz karaoke konseptini farklı şekilde yorumlayan bir mekan. CD’den çalan müzik yerine, piyano eşliğinde şarkı söyleyip eğlenebileceğiniz barda, yeni kişilerle tanışıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Özellikle karaoke severler buraya mutlaka uğramalı.

http://toni2.es/

Cardamomo: Şehrin tipik flamenko tavernalarından biri olan Cardamomo, eski ahşap sahnesiyle nostaljik bir atmosfere sahip. Renkli örtüler serili küçük yuvarlak masaları ve sıcak ambiyansıyla insanı kendine çeken mekanda öyle havalı bir Flamenko gösterisi beklemeyin. Genelde gençlerin takıldığı barda daha sade gösteriler seyredeceksiniz.

http://cardamomo.es/

Casa Patas: Flamenko denilince akla ilk gelen durak kesinlikle Casa Patas. Burada turistik gösterilerden çok çağdaş sanatçıların dans şovları sahneleniyor. Flamenko dansının büyüsüne kapılacağınız mekanda, etkileyici dansları seyrederken leziz tapaslarının tadını çıkarın. Buraya Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri saat 20:00-2:30 arasında gidebilirsiniz.

http://www.casapatas.com/

Corral de la Moreria: Şehrin en ünlü Flamenko mekanlarından olan restoran, 1965 yılından beri hizmet vermekte. Eski tablolarla süslü duvarları, ahşap sahnesi ve sandalyeleriyle otantik bir havaya sahip mekanda birbirinden güzel Flamenko gösterileri sizi bekliyor. Daha çok turistlerin tercihi olan bu yerde, ünlü flamenko dansçıları ve müzisyenlerinin şovlarını seyredebilirsiniz.

http://www.corraldelamoreria.com/

Sol y Sombra: Bembeyaz dekoruyla ilk bakışta bir gece kulübünü andırsa da burası Madrid’in popüler Flamenko mekanlarından biri. Flamenko gösterilerinin yanı sıra R&B ve caz dinletileriyle de dikkat çekiyor. Bu son derece kaliteli mekana giderken olabildiğince şık giyinmenizde fayda var.

http://www.solysombra.name/

Madrid’e gitmişken çılgınlar gibi eğlenmek istiyorsanız, tarzınıza uygun bir yeri seçip Madrid gecelerinin tadını çıkarın. Özellikle Flamenko mekanlarından birine uğramadan şehirden ayrılmayın.

Ana Görsel: Delaine Haslam

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Blog ile ilgili Şehirler

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder