Londra Gece Hayatı

Londra gece hayatı

Londra’da oldukça hareketli ve renkli bir gece hayatı vardır. Çok katlı olan bar ve gece kulüpleri eğlencenin kalbinin attığı yerlerdir. Eğlencenin dur durak bilmediği yüzlerce mekanda, sabaha kadar dans ve müzik dolu dakikalar geçmektedir.

Londra’da hemen her tarza hitap edecek eğlence mekanları bulabilirsiniz. Dünyanın en hareketli gece hayatına sahip şehirlerden biri olan Londra’da sınır tanımayan bir eğlence anlayışı var. Şehirdeki mekanlarda doyasıya eğleneceğiniz kesin, ama bunun biraz el yakan cinsten olduğunu söylemekte yarar var. Londra’daki mekanlar son derece pahalı olmakla birlikte çoğuna şık bir şekilde giyinip gitmeniz gerek. Aksi halde kapıdaki kontrolden geçemeyebilirsiniz. Ayrıca bazı gece kulüplerine ise girişten iki gün önce rezervasyon yapmanız gerekebilir.

Kentin belirli mekanlarında birçok ünlüye rastlamanız mümkün. Genelde Soho bölgesindeki barları tercih eden Rihanna, Lily Allen, Kate Moss, Prens William ve Harry gibi pek çok ünlü Londra gece hayatında sık karşılaşacağınız ünlüler arasındadır. Londra’da gece hayatı denince akla ilk olarak Oxford Street ve Soho bölgesi gelir. En güzel kulüp, bar ve publar burada yer alır. Oxford Street’deki mekanlar oldukça pahalı iken, Soho’nun kuzey bölgesinde daha ucuz barlar bulunabilir.

Elektronik müzik seviyorsanız, sabaha kadar çılgınca dans edebileceğiniz Fabric tam size göre. Son derece geniş bir alana sahip mekanın üç ayrı odasında farklı dj’ler çalıyor, böylece misafirlerine müzikal anlamda geniş çeşitlilik sunuyor. Kaliteli müzik eşliğinde deli gibi eğlenebileceğiniz bir yer arıyorsanız Fabric doğru adres olacaktır. Eğer rock müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız, Camden Town bölgesindeki barlar ilginizi çekebilir. Çoğunlukla gençlerin takıldığı Bricklane bölgesi ise tercih edebileceğiniz yerlerden biri.

Londra Tiger Tiger

Kız kıza eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için Tiger Tiger iyi bir alternatif olabilir. Pop, elektronik ve dans müzikleri çalan kulüpte doyasıya dans ederek eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz. Kaliteli ve lüks yerleri seviyorsanız, cüzdanınız da sağlamsa zengin kesimin uğrak noktası olan Leicester Square, Holborn-Clerkenwell ve Mayfair bölgelerinde daha elit bir eğlence deneyimi yaşayabilirsiniz.

Brixton ve Nothing Hill’da da birçok güzel eğlence mekanı bulunur. Buradaki mekanlarda eğlenceyi en üst seviyelerde yaşayabilirsiniz. Londra’daki gece kulüpleri her daim kalabalıktır, bu nedenle girişlerde uzun kuyruklar olması gayet doğaldır.

Londra’da gece kulüpleri dışında birçok bar, pub ve kabare gösterilerinin sahnelendiği mekanlar da vardır. Şehrin hemen her bölgesinde bar, pub ve restoranlara rastlayabilirsiniz. Çeşitli bar ve pubların bulunduğu Bloomsbury Area bölgesi iyi bir seçenek olabilir. Chelsea çevresindeki şık ve kaliteli publarda da keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

Ana Görsel: cdpm

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Blog ile ilgili Şehirler

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder