Kışın Soğuğundan Sizi Kurtaracak Sıcak Topraklar

Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

Kulağa hep imkansız gibi geliyor ama kışın soğuğunda donarken bir anda mayolarınızla denize atlamak için can atar vaziyete gelebilirsiniz. Çünkü biz kışı yaşarken hep yaz olan pek çok ülke var dünyada. Her biri de şahane güzelliklere sahip. O yüzden kış aylarında eğer çok üşüyorsanız yaz tatilini Şubat ayına çekebilirsiniz.

 

 

 

1.Tayland: Muhteşem bir doğa, efsane bir deniz ve hayran olunacak bir tarih. Tayland, yaşadığınız en özel ve en benzersiz tatillerden olabilir. Üstelik bu eşsiz yer 30 gün vizesiz şekilde gezilebiliyor. Bangkok'ta Budist tapınaklarını görün, Phuket ve Patatya'da denizin ve kumsalın tadını çıkarın. Tayland'ın doğası ve görmeniz gereken eğlenceleri ile en iyi adreslerden birisi. Ülkenin genel olarak tek bir noktası mükemmeldir demek yanlış olur. Yaz çocuğuysanız kesinlikle kışın ortasında kaçmanız gereken ilk adres Tayland olmalı. Ama bize soracak olursanız Phuket ve Phi Phi adalarından başlayabilirsiniz. 

 

 

 

2. Dubai: Lüks, şöhret, ihtişam. Hepsi Dubai'de bir arada. Eğer çok üşüdüyseniz ve biraz da gözleriniz kamaşsın isterseniz sizi Dubai'ye alabiliriz. Çöl sıcağından serin sulara atmak gibisi yok bizce. Burası kusursuz tatil isteyenler için oluşturulmuş bir bölge olduğu için de memnun kalmama ihtimaliniz çok düşük. Eğer maddiyatı çok da kafaya takmıyorsanız alışverişe başlayabilirsiniz. Ama dikkat edin alışveriş yaparken çevrenizdeki lüks otomobiller gözünüzü kamaştırmasın.

 

 

 

3. Maldivler: Daha çok kusursuz balayı tatilleri için tercih edilen Maldivler, her mevsim muhteşem bir yaz tatili yaşamak adına enfes bir bölge diyebiliriz. Zaten oraya aşık olmamız için fotoğraflarına bakmamız bile yeterli oluyor. Muhteşem tropikal iklimi ve doğası sizi büyülerken, denizin mavinin her tonunun olduğu rengine hayran kalacaksınız. Dönmek istememe ihtimaliniz var, o ayrı. Hiç gitmeseniz de duymamanızın imkanı yok bu güzel adaları. Dünyaca ünlü modeller, mayo ve bikini çekimleri ve ünlü yapımlara da ev sahipliği yapıyor. 

 

 

 

4. Seyşeller: Neredeyse el değmemiş bir yer olan Seyşeller, Hint Okyanusu'nda bulunuyor. Yani Madagaskar'ın hemen üstünde. Kışın soğuğundan kaçıp buraya tutulmak, rüya gibi, cennet gibi bir şey olsa gerek diyoruz. Sessiz, sakin ve gerçekten huzurlu bir kış geçirmek için en iyi seçiminiz olabilir. Seyşeller doğası ile yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. 

 

 

 

5. Dominik Cumhuriyeti: Karayipler'deki bir ülke olan Dominik Cumhuriyeti, herhalde tropikal yerler arasında en popüler olanlarından bir tanesi. Biz daha çok hayatta kalma temalı televizyon programlarından bilsek de kesinlikle eşsiz bir doğaya ve mükemmel bir denize sahip. Hem aç kalmanıza, ağaçlardan ev yapmanıza da gerek yok. Tatiliniz için süper konaklama yemekleri var. Ülke filmlerden izlediğiniz, fotoğraflarda gördüğünüz kadar kusursuz gerçekten de. Sadece içinizi değil, ruhunuzu da ısıtacak diyebiliriz.

 

 

 

6. Küba: Cıvıl cıvıl sokaklar, dans eden insanlar, her sokak başında çalan güzel müzikler. Tam olarak Küba'dan bahsediyoruz. Üstelik burasını sadece kışın yaz tatili yapmak için değil, benzersiz kültürünü tanımak için de tercih etmelisiniz. Ülkenin en güzel yanı belki de kendine has yapısını her şeye rağmen korumuş olması. Özellikle başkent Havana, harika bir tatil yaşamak için ideal yerlerden. Ayrıca Küba'da tatil yapmak uçak bileti dışında zannettiğiniz kadar pahalı değil.

 

 

 

7. Güney Afrika Cumhuriyeti: Eğer hem sıcacık hem de heyecan dolu bir tatil yapmak isterseniz en iyi alternatifler arasında Güney Afrika Cumhuriyeti ve şahane şehri Cape Town geliyor. Sahilleri ve tarihi ile özel şehir Cape Town dışında eğlencesi hiç bitmesin istediğiniz ve alışveriş yapmayı beklediğiniz bir şehir için ise Johannesburg'u da önerebiliriz. Muhteşem doğanın tadını çıkarmak için de en iyi alternatifiniz Sun City olacaktır. Üstelik bu ülkede 30 gün boyunca vizesiz şekilde tatil yapabilirsiniz. Safari turuna katılmayı da elbette ki ihmal etmemek gerek.

 

 

 

8. Hindistan: Hindistan'ın Goa şehri kış aylarında seyahat edip harika bir yaz tatili yaşamak için ideal yerlerden. Özellikle Kasım ayı ile Şubat ayı arasında Goa, oldukça güneşli ve sıcak oluyor. Üstelik bunaltıcı bir sıcak da olmadığı için hem içinizi ısıtabilir hem de rahatça güzel bir tatil yaşayabilirsiniz. Ancak Goa, lüks otellerde animasyonlar eşliğinde hareketli tatil yapılabilecek bir yer değil. Buraya kışın kasvetinden ve günlük hayatın telaşından kurtulmak adına dinlemek ve huzur bulmak için gidebilirsiniz.

 

 

 

9. Barbados: Ünlülerin ve dünyanın sayılı zenginlerinin çok sık tatil yaptığı ada ülkesi olan Barbados, kış aylarında kaçıp kusursuz bir tatil yapmak için harika bir yer. Burada hem görkemli ve çok şatafatlı mekanlar hem de eşsiz bir doğa bulunuyor. Özellikle plajların şahane olduğunu söyleyebiliriz. Denizinin berraklığı da sizi adeta büyüleyecek. Ayrıca sörf yapmayı sevenler için de Barbados'taki denizin dalgaları kusursuz diyebiliriz.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Blog ile ilgili Şehirler

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder