İstanbul'da Kahvaltı Yapabileceğiniz Mekanlar

İstanbul Kahtaltı Mekanları

Lokma: Rumeli Hisarı’nın eşsiz manzarasını karşısında güne enerjik başlamak için zengin bir kahvaltı yapmak için Lokma sizleri bekliyor. Gruplara ve şirketlere özel avantajları ve fiyatlarıyla dilediğiniz zaman hizmetinizdedir. Şirket yemekleri ve doğum günü organizasyonlarınız için 300 kişilik kapasitesiyle ve açık-kapalı oturma alanlarıyla Rumelihisarı’nda sizleri bekliyor.

 

 


Aşşk Kahve: Herşeyiyle organik ürünlerin tadına bakmak istiyor ve güzel bir atmosfer arıyorsanız tam size göre bir mekan Aşşk Kahve. Poğaça, kurabiye gibi birçok hamur işi kendi ürünleri hazırlayan nadir mekanlardandır. Organik ürünler kullanmayı tercih eden mekan yemeklerinde arıtılmış su, sızma zeytinyağı ve deniz tuzu kullanmaktalar. %100 et ürünü olan hamburgerleri meşhurdur. Ayrıca kahvaltı için lezzetli seçenekler sunmaktalar. Kuruçeşme ve Nişantaşı’na yolunuz düşerse otlu omlet ve kendi yapımları olan reçellerini denemenizi öneririz. 

 

 

 


Kırıntı Cafe: Göz dolduran kahvaltı sofralarıyla Kırıntı Cafe Amerikan tarzı kahvaltı yapmak isteyenler için harika bir alternatif. Pancakeleri ile meşhur bu cafede kahvaltı yapmak istiyorsanız Nişantaşı’na mutlaka uğramalısınız.

 

 

 


Namlı Gurme / Namport: Topkapı Sarayı’nı deniz manzaralı seyrederken bir yandan da kahvaltıya ne dersiniz? O zaman Namlı Gurme tam size göre. Namlı, sadece kahvaltı konusunda değil sıcak yemek konusunda da çok iddalı bir mekan. Ayrıca bahçesi yaz kış misafirlerine açık. İçerde bulunan şarküteri bölümü ise yerli ve yabancı birçok markanın satışının yapıldığı bölüm. Birçok kültüre ait organik ürünlerin satışa sunulduğu mekanda mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

 

 

 

 


Pişi: Beşiktaş’ın kahvaltıcılar sokağında öğrenci dostu mekan. Bu mekan her daim kalabalık. Neden mi? Fiyatları, servis hızı ve pişileri. Kahvaltıcılar sokağında çikolatalıdan peynirliye birçok pişi çeşidini denyebilirsiniz. Ayrıca tabağınızdaki beyaz peynir, domates, salatalık gibi atıştırmalık ikramları ile güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. 

 

 

 

 


Saade Kahvaltı: Haftasonu sevdiklerinizle güzel bir kahvaltı planladınız ama Cihangir, Moda, Bebek gibi semtlere gitmek için bütçeniz çok uygun değil mi? O zaman Sultanahmet’te Saade Kahvaltı sizleri bekliyor. Şöyle doyasıya muhabbetle kahvaltı yapabileceğiniz bir mekan. Üstelik serpme kahvaltı fiyatları ile de gayet uygun ve tercihleriniz arasında yer alabilecek bir yer. Türkiye’nin birçok yerinden getirilen taze kahvaltılıklar seramik tabaklarda siz misafirlerine sunulmakta. Denemeniz de fayda var.

 

 

 

 


Süt Yumurta Reçel: Kadıköy Sanatkarlar Sokağı’nda sessiz sakin bir kahvaltıya ne dersiniz? Karadeniz ve Ege mutfağından harika kahvaltı tabakları deneyebilirsiniz. Ayrıca mekanın bir diğer özelliği de vejeteryan müşterileri için harika kahvaltı tabakları hazırlamaları. Yaklaşık 10 farklı çeşit kahvaltı tabağından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

 

Sırakadaki Blog
Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder