Bayramcılar Müjde Deniz Kum Güneş ile 4 Ucuz Tatil Fırsatı

Ucuz Tatil Fırsatı

Bayram tatili demek masraf demek diye düşünenleri kınıyoruz. Çünkü hem yurt içinde hem de yurt dışında çok uygun fiyatlara tatil yapmanın o kadar çok imkanı var ki. İşte bayram tatilinizi deniz, kum ve güneş eşliğinde hem muhteşem bir şekilde hem de çok ucuza geçirebileceğiniz tatil önerilerimiz:

 

1. Olimpos - Antalya

Olimpos Antalya
Antalya'ya gitmek sadece lüks otellerde kalmak demek değil. Özellikle muhteşem doğa, eşsiz sahil ve şahane tarihi kalıntılar sizi Olimpos'ta bekliyor. Hem de çok ama çok ucuza. Belki otel animasyonlarına katılamayacaksınız ancak burada doğal güzellikler arasında huzur dolu bir tatil geçireceksiniz. Özellikle Ceneviz Koyu'na ve Çıralı'ya gitmeyi ihmal etmeyin. Olimpos'taki tahta evlerde geceliği 40-50 TL'ye konaklama şansınız var. "Tahta evde mi kalacağım?" demeyin çünkü bu evler adeta Olimpos'un simgesi gibi. Ayrıca çok da konforlu. Orada konaklamak çok daha eğlenceli olacaktır. Genelde pansiyon tipi yerler olduğu için konaklama masraflarınız oldukça düşecektir. Bunun yanı sıra çadırda kalmanızı da önerebiliriz. Oldukça düşük fiyatlara, çadırda rahat bir şekilde konaklayabiliriz.

 

2. Assos - Çanakkale

Assos Çanakkale
Assos, özellikle Marmara ve Ege Bölgesi'nde yaşayanlar için yakınlığı ile harika bir bayram tatili alternatifi olabilir. Muhteşem denizi ve eşsiz tarihi ile de fazlasıyla ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz. Yaz tatili için gittiğiniz Assos'ta; antik kenti, Athena Tapınağı'nı, antik limanı ve fotoğrafçılar için eşsiz bir yer olan Behramkale Köprüsü'nü mutlaka görmelisiniz. Özellikle Kadırga Koyu da deniz, kum, güneş üçlüsü için enfes bir yer. Burada gecelik konaklama ücreti yaklaşık 35 TL'den başlıyor. Özellikle pansiyonları tercih etmenizi öneririz. Ayrıca konaklama masrafını biraz daha düşürmek isterseniz Assos'ta pek çok kamp alanı da bulunuyor. Hatta çadırınızı kendiniz götürürseniz çok daha uyguna gelecektir.

 

3. Varna - Bulgaristan

Varna Bulgaristan
Bulgaristan genel olarak Avrupa'nın yaz tatili için en ucuz ülkelerinden bir tanesi. Hatta ülkemize kıyaslandığında da çok ucuz olduğunu söylemek mümkün. Bunun yanı sıra birbirinden güzel plajları, muhteşem denizi ve gece hayatıyla ülkemizden hiç de aşağı kalır yanı yok. Eğer ülkede konaklama masrafınızı çok düşük tutmak ancak kaliteden de ödün vermek istemezseniz deniz kenarından biraz uzak olan yerleri tercih edebilirsiniz. Ulaşım masrafları çok da yüksek olmayacaktır. Düşünün, havuzu olan oldukça konforlu otellerde burada kişi başı 90 - 100 lira gibi fiyatlara konaklayabilirsiniz. Ancak eğer pansiyon ya da hostel tarzı yerleri tercih ederseniz fiyatlar 40 - 50 TL'ye kadar düşebiliyor.

 

4. Budva - Karadağ

Budva Karadağ
Çok bilindik bir yaz turizmi mekanı olmasa da Karadağ da denizli, plajlı muhteşem bir bayram tatili için ideal yerlerden. Hem de buraya vizesiz bir şekilde gidebiliyorsunuz. İlk kazancınız da zaten buradan oluyor. Diğer bir açıdan ülkenin çok ucuz olduğunu söyleyebiliriz. Hatta 5 yıldızlı otellerde bile çok uygun fiyatlara konaklayabilirsiniz. Deniz turizmi düşünüyorsanız sizi Budva'ya yönlendirebiliriz. Gerçekten benzersiz güzellikteki Budva'da denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmak mümkün. Eğer hostelde konaklarsanız geceliği 30 TL'ye kalabilirsiniz. Ulaşımı yürüyerek sağlayabileceğiniz bu şehirde, ulaşıma da para vermemiş olacaksınız. Yeme içme fiyatları ortalama olarak 8-9 Euro civarında diyebiliriz. Mekanlarında içeceğiniz alkollü içkiler de Türkiye'den çok daha ucuz.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder