2016 Yazı Gözde Tatil Güzergahları

Havaların ısınmaya başladığını fark ettiğimiz andan itibaren biz zaten yaz tatiline giriyoruz psikolojik olarak. Gerçi arada havaların bizi kandırdığı bir dönem oluyor, biraz soğuyor ama olsun. Biz tüm yaz tatili heyecanımızla gidecek yerler arıyoruz. O zaman sıkı durun; şahane bir yaz tatili geçirmeniz için 2016 yılının en gözde tatil noktalarını listeledik. Bu yazınız, diğerlerine hiç ama hiç benzemesin. Ne dersiniz?

 

1.Benelux Paris Turları
Benelux
Yıllardır en çok tercih edilen Benelux Paris Turları 2016 yılının da en gözde tatil güzergahlarından bir tanesi. Çünkü bu tatilde, Brüksel'i, Almanya'yı, Amsterdam'ı ve Paris'i sonuna kadar gezme ve Avrupa'nın en güzel noktalarının tadını çıkarma şansınız var. Üstelik Paris'in muhteşem plajlarında deniz keyfi de cabası. Bu turu kendiniz de yapabilirsiniz, bir tur firmasıyla da görüşebilirsiniz. Eğer turlar size biraz pahalı gelecekse, gerçekten çok uygun fiyatlara kendiniz de şahane bir seyahat programı hazırlayabilirsiniz.

 

2. Karadağ Turları
Karadağ
Uygun fiyatlı bir destinasyon olması sebebiyle Karadağ turları, yaz tatilleri için popüler yerlerden oluyor. Özellikle Budva, muhteşem plajları ve deniziyle enfes bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin en önemli tercihleri arasında yer alıyor. Ayrıca Budva'nın neredeyse el değmemiş doğası da görenleri gerçekten çok ama çok etkiliyor.

 

3. Kaş - Kalkan
Kaş Kalkan
2016 yılında ülkemizin en güzel doğal güzelliklerinden bir tanesi olan Kaş, popüler tatil noktalarından bir tanesi. Üstelik Kaş'ta birbirinden güzel koyların keyfini de çıkarabilirsiniz. Eğer kalabalık ve hareketli tatillerden sıkıldıysanız ve bu yaz tatilini huzurlu bir şekilde geçirmek istiyorsanız, Kaş size çok ama çok iyi gelecek. Ayrıca Kaş, dalış tutkunları için de enfes bir yer. Daha önce hiç denemediyseniz bile, burada kendinizi denizin derinliklerini keşfetmekten alıkoyamayabilirsiniz.

 

4. Dubai Turu
Dubai
Dubai, gittikçe popülaritesini arttıran bir tatil yeri olarak 2016 yılında da revaçtaki noktalardan bir tanesi. Üstelik burada yalnızca yüksek fiyatlı bir tatil yapacaksınız diye bir şey yok. Dubai'de uygun fiyatlı pek çok konaklama imkanınız da var. Ancak o lüks otelleri ve alışveriş merkezlerini gezmeyi de ihmal etmemek gerek. Zaten neredeyse sadece tatil için yapılmış bir yer olan Dubai'de, herkesin hayatında en az bir yaz tatilini geçirmesi gerekiyor bile diyebiliriz. Özellikle Palmiye Adaları'nı nasıl yaptıklarına akıl sır ermiyor.

 

5. Kocaeli - Kerpe / Kefken
Kefken Kerpe Kocaeli
Kocaeli'de bulunan Kefken Adası son dönemlerde çok popüler tatil noktalarından. Bu yüzden 2016 yılında da oldukça gözde olan bu adada, hem muhteşem kumsalın hem de eşsiz denizin keyfini uygun fiyatlara çıkarabilirsiniz. Üstelik yaz sıcağından fazla etkileniyorsanız burası ideal bir yer. Doğal güzelliklerine de hayran olacağınızı belirtmek isteriz. Eğer Kefken ve Kerpe'yi daha önce hiç duymadıysanız, Kocaeli'de bu kadar keyifli bir tatil geçirebileceğinize inanamayacaksınız.

 

6. Küba
Küba
2016 yılında klasik tatil mekanları ve klasik şehirler yerine farklı ülkelere ve farklı kültürlere doğru ilginç bir seyahate çıkmak da çok moda. Özellikle Küba bu tatil noktalarının başında geliyor. İnsanların her daim mutlu olduğu ve her daim eğlendiği bu güzel ülkede oldukça keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Küba'nın başkenti Havana, rengarenk sokakları ve müzik tutkusuyla adeta sizi büyüleyecek. Ne dersiniz; bu yaz farklı bir şeyler yapmak çok eğlenceli olmaz mı?

 

7. Uzak Doğu Tatili
Uzak doğu
Uzak Doğu dönem dönem insanların çok fazla ilgi gösterdiği tatil noktalarından oluyor. Bu yaz da yine fazlaca revaçta olan yerler arasında diyebiliriz. Kuala Lumpur, Bangkok, Pattaya, Phuket, Singapur ve daha niceleri, bu yaz tatilinde keşfedilmeyi bekliyor. Bu yaz tatilinde Uzak Doğu'yu tercih edenler, eminiz ki hiç unutamayacakları bir yaz tatili geçirecekler.

 

8. New York - Orlando - Miami Turu
New York
Ülkemizdeki insanların en çok seyahat ettikleri ve tatile gittikleri yerlerin başında New York geliyor. Tabii bu gelenek 2016 yazında da bozulmuyor. Amerika'nın belli başlı önemli noktalarından olan New York, Orlando ve Miami bu yaz da çok gözde tatil rotaları arasında. Filmlerde izlediğimiz muhteşem şehir New York'u bir kez de yakından görmek, tam bir eğlence şehri olan Orlando'da tatilin tadını çıkarmak ve hem tarihi hem plajları hem de alışveriş merkezleriyle ünlü Miami'de tatillerin en güzelini yaşamak için bu Amerika turu şahane bir tercih olacaktır.

Sırakadaki Blog

Bu Kategorideki Diğer Bloglar

Ucakbileti.com, Akdeniz Pe-tour Turizm Tic. A.S. adına Türsab A1679 belge mumarası ile kayıtlı, A sınıfı belgeye sahip seyahat acentesidir.
Ucakbileti.com işlemleri Akdeniz Petour Turizm Seyehat Tic. A.S 8822861 IATA Kodu ile yapılmaktadır.
X
Yeni Üyelik
Kayıt
Zaten Üyeyim
Şifremi Unuttum
Email Gönder